Louise & Rohan » Bröllopsmöte » Ramnäs

Om en och en halv vecka ska Lousie och Rohan ha ett härligt höstbröllop på Schenströmska herrgården i Ramnäs. Dom är bosatta i Australien, men eftersom Louise är från Sverige så valde dom att gifta sig här. Jag träffade dem nyligen för ett möte och här är uppvärmning inför bröllopet. Det kommer att bli så bra!

louise_rohan_pre-shoot_001louise_rohan_pre-shoot_002louise_rohan_pre-shoot_003louise_rohan_pre-shoot_004louise_rohan_pre-shoot_005louise_rohan_pre-shoot_008louise_rohan_pre-shoot_009louise_rohan_pre-shoot_012louise_rohan_pre-shoot_013louise_rohan_pre-shoot_014louise_rohan_pre-shoot_015louise_rohan_pre-shoot_016


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.