Louise & Johan – Bröllop Anundshög

2010-05-20
Spännande, det här med utomhusfotografering. Sittandes i bilen på väg till Anundshög, som ligger strax utanför Västerås. En vidsträckt gråmulen himmel så långt ögat når, men inget regn! Jag passade på att komma lite tidigare, för att vara på plats innan brudparet anländer. Jag hinner i stort sätt bara kliva ur bilen och tunga droppar börja falla. Jag ringer Louise och hör efter vart dom är och om vi ska ta vår backup-plan istället. Louise ber mig vänta en liten stund och ringer sen upp igen och säger att vi kör ändå! Tuff brud inte ett klagomål trots ärmlöst i snålblåst och regn. Regnet pågick bara de 5 första minuterna sen var det uppehåll ända tills vi var klara. När det var dags att packa ihop kom regnet tillbaka. Ibland har man tur! :)

(Originalinlägget finns här på gamla bloggen men ser likadant ut.)


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.