Liv & Nora (+mamma & pappa) – Barn- & familj

Det är alltid en utmaning att fotografera ett barn och att fota två barn är då givetvis en ännu större utmaning. Viktigast är att få barnen (i det här fallet tvillingsyrrorna Liv och Nora) att tycka att det är kul och inte bli rädda för mig och undra ”Vad det är för galning som jagar oss med en otäck stor kamera?”. Jag hade aldrig träffat familjen förut, utan endast pratat med mamma Anna i telefon några gånger. Sista gången innan vi skulle träffas så undrade Anna hur jag skulle lyckas att få bilder på barnen eftersom dom var lite vilda. När man får höra sånt tar man sig såklart en liten funderare och undrar hur det ska gå. Men när jag väl träffade familjen utanför deras port tog det inte ens 20 sekunder (jag överdriver inte) innan jag fick en liten hand i min och vi promenerade bort och började leka och fotografera. Det härligaste var nog, att lite titt som tätt fick jag mig en kram av tjejerna! :)


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.