Linda & Thomas – Porträtt

Jag har Linda att tacka för att jag började med att fotografera bröllop. För några år sen så skulle hon vara tärna på ett bröllop och frågade om jag var intresserad att fotografera det, eftersom brudparet letade efter en fotograf. Tanken på bröllopsfoto hade väl slagit mig förut, men eftersom jag höll på med andra projekt så hade jag inte gjort något åt den saken. Jag hade i och för sig tagit lite bilder på några vänners bröllop sommaren innan. Jag mailade bilderna från det bröllopet till det blivande brudparet och dom tyckte om det dom såg och bokade mig. Sen har det bara rullat på och jag gillar det! Jag ska såklart tillägga att Thomas är en utav mina bästa vänner, så det ska bli så kul att både få gå på bröllop och fotografera det!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.