Linda & Thomas – Bröllop Västerås

I mitten av juli så gifte sig mina vänner Thomas och Linda på lövudden utanför Västerås. I vanliga fall brukar jag kunna vara hyfsat anonym på bröllop, men här kände jag mer eller mindre 50% av gästerna. Så det var inte helt lätt att vara den smygande bröllop/ninja-fotografen då.
På Linda & Thomas bröllop fick jag verkligen nytta av att jag alltid fotar med två kameror. Mitt under vigseln så tappade min ena 5D spegeln. Jag hörde bara hur det skramlade till inne i kamerahuset och allt blev svart. Inte mycket att göra, bara att packa ner den i kameraväskan och fortsätta jobba med den andra. Inget större problem egentligen, värre hade varit om jag bara hade haft en kamera. Men som tur är jobbar jag aldrig så! Vill även passa på och skicka ett stort tack till Canon RCC i Mölndal som på mindre än två veckor reparerade den mitt under högsäsongen.


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.