Linda och Erik – Ett bröllopsmöte i skymningen

Både bröllopssäsongen och sommaren går mot sin final, det är bara ett par inbokade bröllop kvar för mig att göra den här säsongen och förhoppningsvis kommer det även ett par soliga och varma dagar till också. Jag har mycket bilder att visa från året och vet inte exakt hur jag ska få till det. Helst vill jag visa allt i kronologisk ordning men det är redan kört och jag har ännu inte hunnit visa allt från förra året än heller. Hmm måste kanske anställa någon som kan sköta det åt mig. Men det är tur att många av mina kunder är duktiga på att visa bilder på sina håll och även ibland tagga mig i bilderna.

Linda & Erik.

Jag träffade det här glada och lättsamma paret i skymningen och vi hade ett härligt bröllopsmöte. Vi gick en promenad och njöt av kvällen. Bröllopet blir om mindre än två veckor i Västerås och det kommer bli fantastiskt!

005-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås006.2-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås006.3-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås006.4-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås007.1-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås007.2-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås009-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås010.1-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås010.2-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås012.1-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås012.2-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås013-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås014-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås016-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås017.1-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås017.2-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås018-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås020-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås021-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås023-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås024-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås025-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås027-linda_erik_porträtt_fotograf-henrik-mill_västerås


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.