Laima & Micke värmer upp i vårsolen

I det fantastiska kvällsljuset på Öster Mälarstrand i Västerås så träffade jag Laima och Micke. Vi körde en härlig uppvärmning inför deras kommande bröllop som är nästa vecka.

Mötet som vi körde innan fotograferingen handlar om att lära känna varandra och få fram ett bra schema för bröllopsdagen, där fotograferingen anpassas efter deras önskemål. Jag kommer med input med min erfarenhet (jag närmar mig 100 bröllop, så jag har börjat lära mig lite om hur det brukar gå till ;) om hur och när exempelvis porträttsessionen bör vara och hur lång tid vi behöver på oss. Det är egentligen den enda fotograferingen som jag har synpunkter på, för resten av dagen glider jag bara med och fångar känslorna, händelserna och det som sker. Det är så jag tycker att det brukar bli bäst.

När vi var klara med mötet så tackade Laima för att jag hade (omedvetet) hjälpt till att planera deras dag till det bättre! Det värmde gott att höra!

Provfotografering inför bröllop Västerås Öster Mälarstrand fotograf Henrik MillKärlek på parkbänk i motljus kvällsljus sverige Foto Henrik MillSkyline Parfoto stor parkbänk fotografering utomhus Östermälarstrand Västerås Foto Henrik MillKärlek Par Fotografering utomhus i maj fotograf Henrik MillDetalj kärlek provfotografering inför bröllop fotograf Henrik Mill Västerås Sverige Porträtt i skogsmiljö avslappnat naturligt Fotograf Henrik MillMotljus i skogen parfotografering utomhus Fotograf Henrik Mill Västerås inför BröllopMotljus 2 Parfotografering Västerås Sweden Foto Henrik MillMotljus Parfotografering Västerås Sweden Foto Henrik Mill


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.