Jessica & Tobias på Djäkneberget

På soliga utomhusserveringen på Djäkneberget träffade jag Jessica och Tobias för några veckor sedan. Vi fikade, pratade och planerade lite inför deras kommande bröllop som är nu på lördag. Bröllopet blir på Schenströmska herrgården i Ramnäs med en vigsel i Stallet. Det kommer bli fantastiskt!
Efter pratstunden avslutade vi med en liten runda på Djäkneberget och njöt av våren tillsammans.

Jessica Tobias parfotografering vasterasBröllopsmöte, Parfoto, Vår, Motljus, Fotograf Henrik Mill, Bröllopsfotograf, VästeråsJessica Tobias parfotografering vasterasJessica Tobias parfotografering vasterasJessica Tobias parfotografering vasterasBröllopsmöte, Parfoto, Vår, Motljus, Fotograf Henrik Mill, Bröllopsfotograf, Västerås


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.