Jenny & Fredrik – Bröllop Askersund Stjernsunds slott

Vad gör man när det regnar på sitt bröllop? Jo man gifter sig och har roligt, och det är precis vad Jenny och Fredrik gjorde en blöt dag i Augusti. Så länge man har humöret på topp så spelar vädret mindre roll. Tack vare det mindre lustiga vädret så lyckades vi ta en utav mina absoluta favoritbilder den här dagen. Det är den bilden när Jenny och Fredrik står i en slänt inne bland träden på Stjernsunds slott och håller om varandra och allt blev helt perfekt.
Vigseln var i Sofia Magdalena Kyrka i Askersund, och festen var på Stjernsunds slott.


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.