Ina & Lee – Bröllop Fagersta

På midsommardagen var jag med på Ina och Lees bröllop vid deras lanställe i Djupnäs! Otroligt härligt, förutom att jag stirrade två stycken huggormar i ögonen den dagen. Den första var ganska harmlös den låg i gräset och tog det lugnt, men den andra gillade inte mig. Det var när jag tog en utav de sista bilderna, (den på det charmiga lutande dasset längst ner i inlägget) som jag måste ha klivit över den i det höga gräset. Jag tog en bild, sen en till och det var då hörde jag hur det fräste precis neranför fötterna på mig. Jag tittade ner och och såg den svarta ormen! Det såg ut, och lät som den var redo att hugga! Hjärtat slog så hårt att trumhinnorna vibrerade på mig och jag hade inte en aning om om det fanns fler eller om den var ensam. KUL! Och högt gräs överallt, men det var bara att chansa och smyga runt den i en stor cirkel. Väl ute på klippt gräs igen kunde jag andas ut. Jag är ingen ormkille! När det gäller ormar så ser jag dom helst på tv… eller inte alls! Sen var det dags att åka hem, inte pga ormen. ;)
Ina gjorde iordning sig på Kloak och Lee höll till i Djupnäs. Paret vigdes av Fagerstas kommunalråd Stig Henriksson.
Bilderna från Ina & Lees provfotografering kan du hitta här!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.