IKEA + Retuna = Sant!

Nu är det officiellt att IKEA ska öppna upp en ny butik i ReTun återbruksgalleria i Eskilstuna.
Det blir IKEAs första second hand-butik där besökarna kommer att kunna köpa IKEA-möbler som fått nytt liv efter att ha reparerats och återställts till sin forna glans. Men till ett mycket lägre pris.

Jag kom dit tidigt på morgonen på fredagen för att hinna ta pressbilder på de ansvariga. Jonas Fjäll, Varuhuschef Västerås, Jonas Carlehed, hållbarhetschef, Ikea Sverige och Sofia Bystedt, Centrumledare på Retuna. Bilderna skulle ut i press direkt efter presskonferensen som skulle hållas samma morgon. Med andra ord ingen tid att fundera för mycket hur bilderna skulle tas utan det var bara att köra. Totalt tid för fotografering blev ca 20 minuter.

Här är pressmedelandet från bl.a. Dagens industri och Expressen.
Här kan du se fler bilder och även läsa på Ikeas sida.


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.