Hotel Plaza och ACC

Här är några ur personalen från Hotel Plaza och Aros Congress Center. Det är bl.a. dom som får Västerås att snurra lite extra när det arrangeras härliga möten, afterwork, bruncher, middagar, hotellövernattningar, mässor och event.

002-personal_gruppbilder_foretag_plaza_hotel_aros_congress_center_acc_fotograf_henrik_mill004-personal_gruppbilder_foretag_plaza_hotel_aros_congress_center_acc_fotograf_henrik_mill005-personal_gruppbilder_foretag_plaza_hotel_aros_congress_center_acc_fotograf_henrik_mill


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.