Guldstänk 2020

Den 11:e mars fick jag redan på att årets Guldstänk inte skulle bli av och det här var dagen innan det skulle gå av stapeln. KAOS och katastrof för alla inblandade, allt var riggat och klart i Västerås konserthus och galan skulle vara dagen efter. Det var ingenting att göra och bara att konstatera att Coronan sparkat undan fötterna på Västerås marknad och närlingsliv som arrangerar galan. Nytt datum skulle komma så fort det lugnat ner sig.
Det lugnande aldrig ner sig och framåt sommaren blev det bestämt att galan skulle bli av i september, men fortfarande oklart och det skulle gå.
September närmade sig och det stod nu klart att det inte skulle kunna gå att genomföra galan som vanligt med alla tusen gäster som köpt biljetter. Tråkigt men sant.

ACC som med tiden nu blivit proffs på att köra konferenser digitalt och med hjälp av produktionsbolagen Sitesing och BSC löste det här så bra!
Det blev en fantastiskt lösning och även en tittarsuccé. Alla som hade en biljett fick komma tidigare under dagen till ACC och hämta ut en trerättersmeny som take away för att avnjuta samtidigt som dom tittade på den webbsända galan via vlt.se.
Konferencier var Kristin Kaspersen och artister var The fantastic four och Jennifer Brown.

Vinnarna
Årets företagare: Niclas Sigholm, Sigholm Tech AB
Årets marknadsförare: Björklunds Kafferosteri
Årets nystartare: Malacon Infrastructure AB
Årets innivatör: Novige
Årets exportföretag: Radscan 
Årets hållbarhetspris: Modexa

Här är ett axplock från kvällen. För att se alla bilder besök Guldstänk här.


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.