Golfdestinationen Västerås – Västmanland

Höstens stora projekt i samarbete med Västmanlands golfförbund och Visit Västerås har varit att ta fram bilder från så gott som alla länets golfbanor. Inom en radie av 45 min med bil når man alla klubbarna om man utgår från Västerås.

Hälla GK, Köping GK, Sala GK, Arboga GK, Ängsö GK, Frösåker Golf & Country Club, Fullerö GK, Tortuna GK, Skerike GK och Västerås GK.

”För ett år sedan tecknade vi på Visit Västerås ett femårigt avtal med Svenska Golfförbundet, Västmanlands Golfdistrikt, Västmanlands 14 golfklubbar samt Kultur-, idrotts- och fritidsförvaltningen. Vi har en vision – 2026 är Västerås och Västmanland top of mind när svenska golfare tänker på svenska golfdestinationer.”

GOLFDESTINATIONEN VÄSTERÅS – VÄSTMANLAND
Läs mer här!

Ett fantastiskt roligt uppdrag och här är några av mina favoritbilder.


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.