Gabriella & Danniel » Västerås

I Juli kommer det att bli ett stort bröllop mitt i Västerås. Gabriella och Danniel kommer att bo på stadshotellet, vigas i Domkyrkan och ha festen på Stadshotellet. Gångavstånd till allt!
Jag träffade det härliga paret precis innan påskledigheten och vi gick en liten runda och såg bl.a. en påskpyntat björk, och då ville dom givetvis in bland grenarna och pussas! ;) Vi tittade även in i Domkyrkan och sen gick vi vidare ner till svartån, där vi avslutade provfotograferingen.
Jag ser fram emot att vara med på deras bröllop och det kommer bli hur fint som helst!

gabriella_danniel_pre-shoot001.1gabriella_danniel_pre-shoot001gabriella_danniel_pre-shoot002gabriella_danniel_pre-shoot004gabriella_danniel_pre-shoot005gabriella_danniel_pre-shoot007gabriella_danniel_pre-shoot008gabriella_danniel_pre-shoot009gabriella_danniel_pre-shoot010gabriella_danniel_pre-shoot011gabriella_danniel_pre-shoot012gabriella_danniel_pre-shoot013gabriella_danniel_pre-shoot014gabriella_danniel_pre-shoot015gabriella_danniel_pre-shoot016gabriella_danniel_pre-shoot017gabriella_danniel_pre-shoot018gabriella_danniel_pre-shoot019


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.