Frida och Jimmy i ett regnigt Virsbo

Vid ett första intryck så är regn något som man helst undviker, men när man är tvungen att ta sig an det så får man göra det bästa av situationen. Jag träffade Frida och Jimmy för vårt bröllopsmöte på Wirsbo Herrgård, det första som slog mig var – Vilken miljö! Herrgården hade en Skotsk/Britisk/Transylvanisk känsla över sig med en trädgård som bara ber om att få vara med i bild.
Vi började vårt möte med att sitta inne för att prata igenom deras bröllop, i hopp om att regnet skulle avta innan vi gick ut för provfotograferingen. Men regnet ville inte ge sig, då fick vi helt enkelt acceptera det och jag tycker att det blev en skön känsla av det konstanta disregnet.

Provfotografering Frida & Jimmyfrida_jimmy_pre_blogg_002Provfotografering Frida & JimmyProvfotografering Frida & Jimmyfrida_jimmy_pre_blogg_006Provfotografering Frida & JimmyProvfotografering Frida & JimmyProvfotografering Frida & Jimmyfrida_jimmy_pre_blogg_011frida_jimmy_pre_blogg_012Provfotografering Frida & JimmyProvfotografering Frida & JimmyProvfotografering Frida & JimmyProvfotografering Frida & JimmyProvfotografering Frida & Jimmy


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.