Företagsporträtt Susanne & Anders

Något som jag verkligen tycker mycket om är när företag kontaktar mig och vill ta lite mer kreativa porträttbilder.
Med på bilderna är Susanne och Anders från SICS Swedish ICT Västerås AB och PiiA (Processindustriell IT och Automation). Känslan som vi försökte fånga bestod av nyckelorden: estetiskt, framkant, innovation, konkurrenskraft, Sverige, processindustri, design, modernt och representera digitalisering i processindustrin på något sätt.
Miljön som vi var i är Expectrum i Västerås, där Susanne och Anders har sitt kontor. Fantastiskt fina och härliga lokaler centralt beläget i Skrapan i Västerås.

001-SICS_foretag_portratt_fotograf_Vasteras_Henrik_Mill002-SICS_foretag_portratt_fotograf_Vasteras_Henrik_Mill003-SICS_foretag_portratt_fotograf_Vasteras_Henrik_Mill004-SICS_foretag_portratt_fotograf_Vasteras_Henrik_Mill


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.