Familjefotografering Tyresö slottspark

Tyresö slottspark, vilken magisk miljö! Så fint och passar mig helt perfekt eftersom jag älskar naturen med de stora gamla träden och närhet till vattnet. Allt för en lyckad familjefotografering fanns med. För att inte tala om en härlig familj! Jag tror att det är 5:e gången jag fotar Lina och Daniels familj. Det är otroligt kul att få följa familjens utveckling och se alla växa och åldras. Även om föräldrarna tycker att det är mindre kul att bli äldre! ;)
Höstens färger är helt magiskt och speciellt när solen tittar fram!
Jag gjorde ett inlägg med bilder från den här fotograferingen på min instagram men jag tycker att bilderna kommer mer till sin rätt här, eller hur?


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.