Emma & Magnus – Porträtt

Våren är här och det innebär bröllopsmöten och vad skulle ett bröllopsmöte vara utan en liten fotosession? Provfotograferingen är något som ingår i alla mina bröllopspaket, och är bra på alla sätt och vis. Brudparet får ett mervärde, dvs härliga vardagsbilder. Men det viktigaste, enligt mig är att vi har träffats innan det är dags för bröllopet och vi har lärt känna varandra lite och på det viset sparat in värdefull fototid på bröllopsdagen. Vilket innebär att jag kan sätta igång och jobba direkt när jag kommer, och att brudparet inte ser mig som en total främling utan kan känna sig avslappnade och bekväma med att ha mig runt omkring sig.

Emma och Magnus kommer snart ha ett härlig bröllop och jag kommer att vara med under en stor del av dagen. Det kommer att bli toppen!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.