Emma & Gustav – Bröllop Västerås

I mitten av oktober var det höst på riktigt, så där som man vill att det ska vara med härliga färger på träden och solsken. Emma och Gustav hade prickat in hösten helt rätt för sitt bröllop! När vi höll till på bron vid Elbakajen fick vi åskådare, ett pensionärpar. Jag trodde att dom stog och väntade på att få passera över bron och när jag frågade om dom ville gå, så såg dom bara härligt glada ut och sa ”Nej vi står gärna kvar och kikar, vi får kanske se en puss till snart!” :)

Jag har precis startat ett twitterkonto, vill ni så får ni gärna följa mig på twitter/henrikmill. 


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.