Emma & Alby – Bröllop Västerås

Jag har precis tittat igenom alla bilder som jag har valt ut från Emmas och Albys bröllop, och alla känslor från dagen bara väller över mig! Varning för att låta kliché! Men vilket otroligt härligt par, så äkta, unika, hjärtliga, snygga, roliga, spontana och med full tilltro till mig som fotograf.

Emma och Alby bor i Dubai, Alby är Italienare och Emma är uppväxt i Västerås och det var anledningen till bröllopet i Sverige. Alby hade en härlig förkärlek till svenska röda stugor och ville absolut bli fotograferad framför en stuga. Ungefär som när vi åker till Italien, då måste man äta pizza eller pasta, åker man till Sverige så måste man se röda stugor! Alby pekade på alla röda stugor! :)
Med gäster från hela världen och en svensk sommar när den är som allra bäst så blev det här en dag som jag aldrig kommer att glömma.

Emma gjorde i ordning sig på Harmoniq City.
Vigseln var i Kärrbo Kyrka.
Bröllopsfesten var på Södra Björnö i Västerås.

Jag ryser när jag tittar på bilderna från deras dag och hoppas att jag kan förmedla lite av samma känsla till er.

Tack Emma & Alby för en fantastisk dag!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.