Emma & Alberto – Porträtt

På lördag är det bröllop mellan det härliga och färgstarka paret Emma och Alberto. Emma tog med sig Alberto från deras nuvarande hem i Dubai till Västerås för att ha ett svenskt sommarbröllop. Dom träffades i Italien för många år sen och är bosatta i Dubai sen 6 år tillbaka. Det var underbart att höra dem diskutera på Italienska mellan tagningarna. Jag förstod lite grann vad dom pratade om, och det var pizza. :) Alberto skulle, efter fotograferingen få den kulinariska upplevelsen att äta svensk pizza!

 


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.