Ellinor och Thomas Bröllopsmöte Avesta By

På lördag får jag åka ut på landet till By som ligger strax utanför Avesta för att vara med när Ellinor och Thomas ska ha sitt bröllop.
Beskrivningen av bröllopet är rustikt, ekologiskt & vintage och med Dalarnas härliga skog och natur så kommer det bli grymt!

Jag har ett förflutet som medlem (mellan 1991-1999) i punkrockbandet No Fun At All, så det var lite kul var när Ellinor skrev och talade om,
”Jag och min bror lyssnade på er och vi skrev och frågade efter autograf som vi fick :D” Det vad tur att hon fick svar från oss, pinsamt annars! ;)

Här är några bilder från bröllopsmötet tidigare i somras när jag var och hälsade på dem.

Parfoto Bröllopsmöte Avesta By Ellinor Thomas Fotograf Henrik MillParfoto Bröllopsmöte Avesta By Ellinor Thomas Fotograf HenrikParfoto Bröllopsmöte Avesta By Ellinor Thomas Fotograf HenrikParfoto Bröllopsmöte Avesta By Ellinor Thomas Fotograf HenrikParfoto Bröllopsmöte Avesta By Ellinor Thomas Fotograf HenrikParfoto Bröllopsmöte Avesta By Ellinor Thomas Fotograf HenrikParfoto Bröllopsmöte Avesta By Ellinor Thomas Fotograf HenrikParfoto Bröllopsmöte Avesta By Ellinor Thomas Fotograf HenrikParfoto Bröllopsmöte Avesta By Ellinor Thomas Fotograf Henrik MillParfoto Bröllopsmöte Avesta By Ellinor Thomas Fotograf Henrik MillParfoto Bröllopsmöte Avesta By Ellinor Thomas Fotograf HenrikParfoto Bröllopsmöte Avesta By Ellinor Thomas Fotograf Henrik


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.