Elin & William – Porträtt

När jag klev in genom dörren hemma hos Elin & William möttes jag av en välbekant dialekt, Fagerstamål (Tänk Pelle i The Hives) eftersom jag är uppväxt i Skinnskatteberg 2 mil från Fagersta så kändes det nästan som att komma hem. ;) William jobbar kvar i Fagersta men pendlar från Västerås och Elin läser på högskolan. Sedan två år tillbaka är dom Västeråsare och jag är Västeråsare sedan ca 20 år tillbaka!  Galet vad fort det går.
På lördag gifter dom sig samtidigt som det är Power Meet i Västerås, men på lagom avstånd för att få vara ifred med sin släkt och vänner.


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.