Den andra gång jag såg dig

Det är lätt att bara tro att jag fotograferar bröllop, barn och familjer. Men jag gör faktiskt en hel del annat också, många roliga uppdrag åt företag och den senaste tiden har Västmanlands teater varit en härlig och återkommande kund, vilket jag är otroligt glad för. Det är alltid lite extra härligt att jobba med artistiska och kreativa människor med lite galna idéer!

Här är en bild som jag plåtade åt dem inför uppträdande på Parkteatern den 5-7 juni med en liten del av ensemblen från Släpp fångarne loss det är vår.

Västmanlandsteater Parkteater Släpp fångarne loss det är vår Fotograf Henrik Mill Västerås


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.