Cina & Jon Bröllopsmöte på åsen

Det här med att fotografera fotografer, det gör jag med skräckblandad förtjusning. Först och främst så bli jag glad och stolt över att andra fotografer tycker om det jag gör, men sen kommer prestationsångesten. Jag måste ju leverera riktigt bra bilder eftersom både jag och bilderna kommer att bli synade in i minsta detalj. Men jag är som jag är och kan ju bara fotografera på mitt sätt och göra som jag gör. Jag gjorde därför som jag brukade och sitter nu här och är väldigt nöjd över hur bilderna från Cina och Jons bröllopsmöte blev. Nyfikna på Cina och Jon? Här kan ni titta in på både Cina Ewnert och Jon Boréns sidor.

Vi hade en härlig stund tillsammans på Badelundaåsen bland både hästar och får. Nu laddar jag om för det kommande bröllopet i oktober.

001-cina_jon_fotograf-henrik-mill_vasteras002-cina_jon_fotograf-henrik-mill_vasteras003-cina_jon_fotograf-henrik-mill_vasteras004-cina_jon_fotograf-henrik-mill_vasteras005-cina_jon_fotograf-henrik-mill_vasteras006-cina_jon_fotograf-henrik-mill_vasteras008.1-cina_jon_fotograf-henrik-mill_vasteras009-cina_jon_fotograf-henrik-mill_vasteras011-cina_jon_fotograf-henrik-mill_vasteras012.1-cina_jon_fotograf-henrik-mill_vasteras0012.2-cina_jon_fotograf-henrik-mill_vasteras013-cina_jon_fotograf-henrik-mill_vasteras


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.