Charlotte & Erik Bröllopsmöte Strömsholm

Förra veckan träffade jag Charlotte och Erik ute vid fantastiskt vackra Strömsholms slott. Visst, slottet är fint, men jag är barnsligt förtjust i naturen runt omkring, och som tur var så var även Charlotte och Erik det!
Här kommer vi att köra porträttbilderna på deras bröllop i augusti och det kommer att bli magiskt!

Charlotte & ErikCharlotte & ErikCharlotte & ErikCharlotte & ErikCharlotte & ErikCharlotte & ErikCharlotte & ErikCharlotte & ErikCharlotte & ErikCharlotte & ErikCharlotte & ErikCharlotte & ErikCharlotte & ErikCharlotte & ErikCharlotte & Erik016_charlotte_erik_stromsholm_parfoto_natur_henrik_mill_vasterasCharlotte & ErikCharlotte & ErikCharlotte & Erik


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.