Camilla & Daniel – En stund i Ramnäs

Jag träffade Camilla och Daniel förra veckan och hade ett fint möte och pratade om deras kommande bröllop i Ramnäs på Schenströmska herrgården om ca en vecka.
Det kommer bli kul att hänga med dom hela dagen och det känns även lite speciellt för mig, eftersom jag har bestämt att ta en paus från bröllop på obestämd tid. Jag gillar att fota bröllop, men det stora problemet är att det är mest lördagar och väldigt säsongsbetonat dvs nästan uteslutande från maj till september. Och det är den tiden som jag vill vara så mycket som möjligt med min familj och även passa på att komma ut på sjön eftersom båtliv och segling är en galen passion som jag har. Det är väldigt svårt att kombinera det med bröllopsjobben.
Jag har en handfull bröllop inbokade som jag kommer att köra innan min kommande semester som är i juli, sen blir det paus på obestämd framtid.
Men jag ser mycket fram emot att köra mina inbokade bröllop och alla par som jag hittills har träffat har varit helt fantastiska och jag kommer som alltid att göra mitt allt för att bilderna ska bli så fantastiska som möjligt! Efter mina mer än 10 år som bröllopsfotograf känns det ok med att ta en paus.

Det är inte så att jag planerar att lägga av med fotograferandet. Absolut inte! De flesta av mina kunder är företag och jag känner att det är mer och mer åt det hållet jag strävar och vill åt. Men jag vill även komma till att jag mer än gärna kör parfotograferingar liknande de som jag kör med mina brudpar på bröllopsmöten, dvs lättsamt, kärleksfullt, kreativt och spontant. Jag tycker att det är en härlig investing i livet och kärleken!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.