Bröllop 2011 sammanfattning – Bröllop

Det var inte lätt att plocka ut dom bästa bilderna från förra årets bröllop. Jag har gjort ett försök iallafall, skulle vilja visa alla bilder men fått dragit gränsen någonstans. Förra året var helt fantastiskt! Så kul att träffa många underbara och olika människor, men alla med ett gemensamt mål. Att njuta av dagen och ta många härliga bilder!

Men jag vill säga stort TACK! till Emma & Johan, Susanne & Anders, Per & frida, Elin & Carl-Fredrik, Maria & Svante,  Maria & Alexander, Madeleine & Jonathan, Sigrid & Fredrik, Ina & Lee, Emma & Kristian, Anna-Maria & Johan, Linda & Thomas, Sanam & David, Maria & Mikael, Nina & Stefan, Sandra & Joel, Christine & Ola, Lisa & Daniel, Benny & Maria, Sara & Martin och Emma & Gustav. Tack för att ni litade på mig och utsåg mig till ER bröllopsfotograf. Jag hoppas verkligen att vi träffas snart igen! Ni är bäst!

Snart drar bröllopsäsongen igång och jag ser fram emot att sitta här nästa år igen och syna resultatet! Men det som jag ser mest fram mot är att träffa alla nya härliga brudpar! Jag har fortfarande några luckor kvar i kalendern att fylla, så ska ni gifta er i sommar hör av er till mig så kanske erat datum fortfarande är ledigt. Skicka ett mail till mig henrik@uppdragmedia.se eller slå en signal 0708-145636.

Här är en återblick av vad som hände på mitt jobb förra året.
Tack för att ni besöker min blogg och jag hoppas att ni tycker om bilderna och kommer tillbaka!
/Henrik


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.