Bildbank till Kungsleden

För några veckor sedan så fotade jag bilder åt Kungsleden Fastighets AB i Västerås. Bilder som bl.a. ska användas till deras årsredovisning men även till annat givetvis. Den här dagen var vi mest på B26, men tog även lite exteriöra bilder på Skrapan och Melkerhuset.
Några av företagen vi besökte och som även syns på bild är Almi Företagspartner Mälardalen, Frilanscoachen, Ampilio och Schysst käk. Tack för att ni ville vara med!

Kort om Kungsleden
”Vi på Kungsleden jobbar med långsiktig förvaltning, utveckling och förädling av kommersiella fastigheter, framför allt kontor. Vår vision är att skapa attraktiva och hållbara platser där människor inspireras.”


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.