Anna Maria & Johan – Bröllop Ramnäs

Juli, underbart… varför kan det inte vara juli månad för evigt? Mitt i svenska sommaren på en torsdag och kronprinsessans födelsedag (enda anledningen till att jag vet det är för att jag har bläddrat tillbaka i min almanacka och ser att det står så.) så hade Anna Maria, Johan och deras närmaste hela Schenströmska herrgården i Ramnäs för sig själva för att fira ett lugnt och skönt sommarbröllop. Anna Maria är rund o go om magen här och ganska gravid helt enkelt. Nu (i skrivande stund så är det oktober) har lille August tittat ut för ca två veckor sedan, men här (Juli) låg han i tryggt förvar i mammas mage.
Vigselförättare för den borgliga vigseln var Ulla Persson Anna Marias vän och kollega.


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.