Advokatfirma i studion

Advokaterna Krekola & Vannefjord har varit hos mig och jag har hjälpt dom med nya profilbilder till sin hemsida.
Många av mina kunder har insett fördelen med att ta enskilda bilder och sedan göra en gruppbild. Den är enkel att uppdatera när exempelvis företaget expanderar eller förändras och alla kan välja sin favoritbild. Det kan vara svårt att hitta en gruppbild där alla är nöjda med sig själva. Nu kan alla välja sin favorit. Företaget sparar tid (och pengar) genom att alla inte behöver ta ledigt och komma till fotografen igen när gruppbilden behöver uppdateras. Win win!
Ni hittar till Advokaterna Krekola & Vannefjord här.

Advokaterna Krekola & Vannefjord Advokat Jurist Fotoraf Henrik MillAdvokatporträtt jurist Advokater Fotograf Henrik Mill Västerås


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.