Acke & Jonas – Bröllop i Västerås Barkarö

Kan det bli smidigare? Bröllop på hemmaplan! Acke och Jonas bor ca 3 stenkast från mig i Barkarö, så det var bara att knyta på mig skorna och hänga kameran på axeln när jag skulle hem till dem på bröllopsmötet. Bilderna från provfotograferingen finns här! Själva bröllopet var också i Barkarö, så det blev minimalt med transportsträckor. Vi hade i och för sig en porträttsession vid Lövudden innan vigseln i Barkarö kyrka, men det är endast några kilometer dit. Festen var vid Fullerö golfklubb och allt var på topp den här dagen i Augusti.
Acke och Jonas är nog världens gladaste och härligaste par, aldrig långt till skratt!
Här är vad jag upplevde tillsammans med dem!


För att boka en fotografering med mig. Skicka ett meddelande via formuläret eller slå mig en signal på Mob: 0708-145636 eller skicka ett vanligt mail: henrik@henrikmill.com

Skicka

Tack! Ditt meddelande har skickats. Jag hör av mig så snabbt jag kan!Något gick fel, försök igen.