Stina & Henrik » Fotografering på Björnö Västerås

Det räckte med ett hej från Henrik och Stina när vi träffades och jag kände igen Henriks dialekt direkt. Den är så bekant, det visade sig att Henrik är uppvuxen i Norberg och jag är uppväxt i Skinnskatteberg och dialekterna är väldigt lika. Redan där och då kändes vi bekanta på något sätt.
Vi hade ett skönt och avslappnat bröllopsmöte vid Björnögården i den sena eftermiddagssolen, och rundade sen av med lite härliga porträttbilder i det fina släpljuset ute på Björnö i Västerås.
Om några veckor ska Stina och Henrik gifta sig och jag ser fram emot att vara med på hela deras dag.

Stina och Henrik ProvfotograferingStina och Henrik ProvfotograferingStina och Henrik ProvfotograferingStina och Henrik ProvfotograferingStina och Henrik Provfotograferingstina_henrik_provfoto2014_12Stina och Henrik ProvfotograferingStina och Henrik ProvfotograferingStina och Henrik ProvfotograferingStina och Henrik ProvfotograferingStina och Henrik ProvfotograferingStina och Henrik ProvfotograferingStina och Henrik ProvfotograferingStina och Henrik ProvfotograferingStina och Henrik ProvfotograferingStina och Henrik ProvfotograferingStina och Henrik ProvfotograferingStina och Henrik Provfotografering

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu