Shortcut Bikes elcyklar

Jag föll som en fura när min polare Tobias presenterade idén om att börja sälja elcyklar!
Så snygg och läcker hoj och det som fick mig att gå igång var den strippade ramen, däcken och självklart LIMPAN! Jag har velat ha en limpcykel ända sen jag växte ur min som jag hade när jag 6 år.
Sagt och gjort så vi körde igång i liten skala, just på grund utav att det är ett sidoprojekt som vi får se hur det utvecklas. Jag har inga planer på att lägga ner min verksamhet som fotograf, men jag ser samtidigt bara möjligheter att kombinera det ihop med Shortcut Bikes.
Dom första cyklarna som vi tog fram i våras sålde slut direkt och nu inom bara ett par dagar har vi ett gäng nya klara. Är du intresserad av en cykel skicka ett mail så kan du boka en provkörning!
In och kika på www.shortcutbikes.se och följ oss på Instagram @shortcutbikes.
Stöd din lokala elcykelproducent! :)

Menu