Rebecka & Thomas » Ramnäs

Om bara några veckor så är det stort bröllop i Ramnäs på Schenströmska herrgården. Jag ska vara med Rebecka och Thomas från morgon till sen kväll eller snarare troligtvis tidig morgon. Vi hade vårt bröllopsmöte på herrgården och tog sedan en promenad för att värma upp och känna på omgivningen inför kommande fotografering.
Bilderna från provfotograferingen brukar jag leverera som en zip-fil och skicka med wetransfer eller skickafilen, och jag brukar fråga mina kunder om de vet hur man packar upp en zip-fil. För vissa en självklarhet och för andra fantastiskt omöjligt, men Thomas som är bl.a. programmerare gav mig ett klockrent svar. ”Jag kan programmera ett program som kan packa upp zip-filer.” Så jag tror inte att det blir något problem där! :)

rebecka_thomas_parfotografering_001rebecka_thomas_parfotografering_002rebecka_thomas_parfotografering_003rebecka_thomas_parfotografering_004.1rebecka_thomas_parfotografering_004.2rebecka_thomas_parfotografering_006rebecka_thomas_parfotografering_007rebecka_thomas_parfotografering_008rebecka_thomas_parfotografering_009rebecka_thomas_parfotografering_010rebecka_thomas_parfotografering_011rebecka_thomas_parfotografering_013rebecka_thomas_parfotografering_014rebecka_thomas_parfotografering_015.1rebecka_thomas_parfotografering_015

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu