Kontakta mig

 

Fotograf Henrik Mill Västerås Sverige

Jag älskar att fotografera människor och händelser, att vara högt, lågt, nära och se saker på ett kreativt sätt. När man ser på mina bilderna vill jag att det ska kännas som att man ”är där”.
Jag vill hjälpa er att få bilderna som ni ska vårda ömt resten av erat liv, och att ni genom bilderna kommer att minnas stunderna som hänt.

Jag fotograferar åt privatpersoner och gör uppdrag åt företag i hela Sverige och inget avstånd är för långt. Det vore fantastiskt att få höra ifrån dig. Har du fyllt i formuläret här ovan så återkommer jag till dig så fort jag har möjlighet.

In english, short and simple version. I´m a photographer based in Västerås, a medium sized city in Sweden, but traveling throughout Sweden for you. I shoot weddings, children, families, and make assignments for companies.

Bästa hälsningar/Best regards
Henrik Mill
mob: 0708-145636 | mail: henrik[at]henrikmill.com

Studio och besöksadress: Frilansfabriken, Trefasgatan 4, 721 30 Västerås

Senaste publicerade inlägg

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Katrin

    Hej Henrik!
    Har sett dina bilder och gillar dem! Jag o min man Micke bor med vår son Oskar i Boston. Oskar föddes i december och vi planerar dop i augusti på schenströmska i ramnäs. Vi skulle vilja ha professionella bilder från dopet. På vårt bröllop förlitade vi oss på familjen, vilket inte var helt lyckat…. Intresserad? Preliminär datum måndag 11:d augusti.
    Hälsningar från svinkallt Boston :-)

    KatrinReplyCancel

Menu